Unibet skraplotter

Unibet är en stor spelsajt där man bland annat kan hitta ett rikt utbud av olika skraplotter. Du behöver inte öppna något separat konto för att kunna köpa skraplotter utan betalar dem från samma konto som du använder till till exempel casinospel, bingo och skicklighetsspelen.
Du hittar skraplotterna genom att gå till Unibet.com och klicka på fliken som heter ”Scratch Card”. Du hittar den längst ut till höger bland flikarna i toppmenyn.
Hos Unibet kan du köpa skraplotter i fyra olika prisklasser:

  • Skraplotter som kostar 5 kronor och har en jackpott på 100 000 kronor
  • Skraplotter som kostar 10 kronor och har en jackpott på 500 000 kronor
  • Skraplotter som kostar 20 kronor och har växande jackpott
  • Skraplotter som kostar 50 kronor och har växande jackpott

Oavsett hur stort en spelkonto är kan man alltså hitta en skraplott med lämpligt pris hos Unibet, och även de billigaste skraplotterna kan ge ett rejält tillskott i kassan.

Skraplotterna i Unibets sortiment har tagits fram av den populära spelutvecklaren NetEntertainment. NetEntertainment (NetEnt) är mest kända för sina slotmaskiner, men de gör riktigt bra skraplotter också med mycket spelglädje och bra utbetalningsgrad. Vad många inte känner till är att NetEntertainment faktiskt grundades av en svensk vid namn Anders Ström. NetEntertainments huvudkontor ligger i Storbritannien, och spellicensen för skraplotterna kommer från Malta. Både Storbritannien och Malta är medlemmar av EU, så det är ingen risk att man som svensk spelare tvingas betala inkomstskatt på det man vinner på skraplotterna hos Unibet.

Be Sociable, Share!